5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Κουβέρτα με Μανίκια και Κουκούλα 90x100

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ζεστασιά με την κουβέρτα με μανίκια και κουκούλα, διαστάσεων 90x100 εκ. Αυτή η κουβέρτα είναι ιδανική για να σας κρατήσει ζεστούς κατά τις κρύες νύχτες ή τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι. Κατασκευασμένη από υλικό Flannel Sherpa, προσφέρει μια απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, κάνοντάς την ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Η κουβέρτα διαθέτει μανίκια που σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα, ενώ παραμένετε ζεστοί. Η κουκούλα προσφέρει επιπλέον προστασία από το κρύο, ιδανική για τις στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε στον καναπέ ή να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία. Το Flannel Sherpa είναι γνωστό για την εξαιρετική του θερμική μόνωση, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ζεστοί χωρίς να αισθάνεστε περιορισμένοι.

Οφέλη Χρήσης

Η κουβέρτα με μανίκια και κουκούλα είναι ιδανική για διάφορες χρήσεις, όπως για να διαβάσετε ένα βιβλίο, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή ακόμα και για να κάνετε βόλτες στο σπίτι. Η ευχρηστία της την καθιστά ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι, προσφέροντας άνεση και στυλ. Επιπλέον, είναι επίσημα αδειοδοτημένη, γεγονός που εγγυάται την ποιότητα και την αυθεντικότητα του προϊόντος.

Συμπέρασμα

Επιλέγοντας την κουβέρτα με μανίκια και κουκούλα, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει την άνεση με την πρακτικότητα. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια ζεστή και άνετη λύση για τις κρύες μέρες και νύχτες. Με την εξαιρετική ποιότητα του Flannel Sherpa, αυτή η κουβέρτα θα γίνει γρήγορα η αγαπημένη σας επιλογή για χαλάρωση και ξεκούραση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal