5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος: Σετ Σεντονιών 100% Βαμβάκι

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ποιότητα με το σετ σεντονιών που περιλαμβάνει 1 πανωσέντονο (170x260), 1 κατωσέντονο (170x260) και 1 μαξιλαροθήκη (52x72). Κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, αυτά τα σεντόνια προσφέρουν μια απαλή και φιλική προς το δέρμα αίσθηση, ιδανική για έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής

Με 144 TC (Thread Count), το σετ σεντονιών εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Η υψηλή πυκνότητα των νημάτων προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, το βαμβάκι είναι ένα φυσικό υλικό που επιτρέπει την αναπνοή του δέρματος, διατηρώντας σας δροσερούς κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσημη Άδεια Ομάδας

Αυτό το σετ σεντονιών είναι επίσημα αδειοδοτημένο από την αγαπημένη σας ομάδα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσετε την υποστήριξή σας με στυλ. Ιδανικό για τους φανατικούς οπαδούς, το σετ αυτό θα προσθέσει μια αθλητική πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας, κάνοντάς το ιδανικό δώρο για κάθε φίλο του αθλητισμού.

Εύκολη Φροντίδα

Η φροντίδα του σετ σεντονιών είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο, διατηρώντας τα πάντα καθαρά και φρέσκα. Η ανθεκτικότητα του βαμβακιού εξασφαλίζει ότι τα χρώματα και η ποιότητα του υφάσματος θα παραμείνουν αναλλοίωτα, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Συμπέρασμα

Επιλέξτε το σετ σεντονιών 100% βαμβάκι για μια εμπειρία ύπνου που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και στυλ. Ιδανικό για κάθε κρεβάτι, αυτό το σετ θα αναβαθμίσει την ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου σας, προσφέροντας ταυτόχρονα την υποστήριξη της αγαπημένης σας ομάδας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal