5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Σεντονιών OFFICIAL TEAM LICENCED

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ποιότητα με το σετ σεντονιών OFFICIAL TEAM LICENCED. Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο διαστάσεων 170x260 εκ., ένα κατωσέντονο με λάστιχο 110x200+30 εκ. και μία μαξιλαροθήκη 52x72 εκ. Ιδανικό για να προσφέρει μια κομψή και άνετη αίσθηση στο κρεβάτι σας, αυτό το σετ σεντονιών είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Υλικά και Ποιότητα

Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, το σετ σεντονιών προσφέρει απαλή υφή και εξαιρετική αναπνευστικότητα. Με 144 κλωστές, εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση, διατηρώντας παράλληλα την άνεση και την ποιότητα του υλικού. Το βαμβάκι είναι γνωστό για την ικανότητά του να απορροφά την υγρασία, κάνοντάς το ιδανικό για όλες τις εποχές.

Επίσημη Άδεια και Στυλ

Το σετ σεντονιών είναι επίσημα αδειοδοτημένο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους φιλάθλους να εκφράσουν την υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα. Η κομψή σχεδίαση και τα χρώματα του σετ θα προσθέσουν στυλ και χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιό σας, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε φίλο του αθλητισμού.

Οφέλη Χρήσης

Η χρήση αυτού του σετ σεντονιών δεν περιορίζεται μόνο στην αισθητική. Η άνεση που προσφέρει το βαμβάκι, σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα του υλικού, εξασφαλίζει έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Επιπλέον, η εύκολη φροντίδα και πλύση του σετ καθιστούν την καθημερινή χρήση του απλή και πρακτική. Επιλέξτε το σετ σεντονιών OFFICIAL TEAM LICENCED για να απολαύσετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης, ποιότητας και στυλ, κάνοντάς το μια εξαιρετική προσθήκη στο σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal