5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Σετ Καλτσάκια - Γαντάκια New Baby NB0144

Το Σετ Καλτσάκια - Γαντάκια 0-6M New Baby NB0144 είναι η ιδανική επιλογή για τους γονείς που αναζητούν άνεση και στυλ για τα μωρά τους. Κατασκευασμένο από 100% polyester, αυτό το σετ προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα, διασφαλίζοντας ότι τα μικρά σας θα παραμείνουν ζεστά και άνετα σε κάθε περίσταση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 ζευγάρια καλτσάκια και γαντάκια, ιδανικά για καθημερινή χρήση. Κάθε ζευγάρι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας άνεση και ευκολία στην εφαρμογή. Το χρώμα BOY προσθέτει μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη αίσθηση, κάνοντάς τα ιδανικά για αγόρια.

Οι διαστάσεις του σετ είναι 225x245, προσφέροντας την τέλεια εφαρμογή για μωρά ηλικίας 0-6 μηνών. Η ποιότητα του polyester εξασφαλίζει ότι τα καλτσάκια και τα γαντάκια είναι εύκολα στη φροντίδα και ανθεκτικά στις καθημερινές φθορές, διατηρώντας την εμφάνισή τους αναλλοίωτη ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Η συλλογή New Baby είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες των μωρών και των γονιών, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και στυλ. Το Σετ Καλτσάκια - Γαντάκια NB0144 είναι ιδανικό για βόλτες, παιχνίδια και καθημερινές δραστηριότητες, προσφέροντας την απαραίτητη προστασία και άνεση.

Επιλέγοντας το Σετ Καλτσάκια - Γαντάκια New Baby NB0144, επενδύετε σε ένα προϊόν που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας και θα προσφέρει στο μωρό σας την άνεση που χρειάζεται. Είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή αξεσουάρ του μωρού σας, συνδυάζοντας ποιότητα, στυλ και πρακτικότητα.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...