5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Σετ Καλτσάκια - Γαντάκια New Baby NB0144

Το Σετ Καλτσάκια - Γαντάκια 0-6M New Baby NB0144 είναι η ιδανική επιλογή για τους γονείς που αναζητούν άνεση και στυλ για τα μικρά τους. Κατασκευασμένο από ύφασμα 100% polyester, αυτό το σετ προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Σύνθεση και Ποιότητα

Η σύνθεση του σετ είναι 100% polyester, ένα υλικό που είναι γνωστό για την αντοχή του και την ευκολία στη φροντίδα. Το polyester είναι επίσης ανθεκτικό στις φθορές και διατηρεί το χρώμα του αναλλοίωτο, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Αυτό σημαίνει ότι τα καλτσάκια και τα γαντάκια θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Το σετ περιλαμβάνει 4 ζευγάρια καλτσάκια και γαντάκια, προσφέροντας ποικιλία και ευελιξία. Αυτή η ποικιλία επιτρέπει στους γονείς να επιλέγουν το κατάλληλο ζευγάρι ανάλογα με την περίσταση, διασφαλίζοντας ότι το μωρό τους θα είναι πάντα άνετο και καλοντυμένο.

Χρώμα και Σχεδίαση

Το χρώμα του προϊόντος είναι σχεδιασμένο για κορίτσια, προσθέτοντας μια γλυκιά και χαριτωμένη αίσθηση στην εμφάνιση του μωρού σας. Η προσεγμένη σχεδίαση και τα ζωντανά χρώματα κάνουν αυτό το σετ ιδανικό για κάθε μικρή πριγκίπισσα.

Διαστάσεις

Οι διαστάσεις του σετ είναι 225x245, προσφέροντας την κατάλληλη εφαρμογή για μωρά ηλικίας 0-6 μηνών. Αυτές οι διαστάσεις εξασφαλίζουν ότι τα καλτσάκια και τα γαντάκια θα παραμείνουν στη θέση τους, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συλλογή New Baby

Ανήκοντας στη συλλογή New Baby, αυτό το σετ καλτσάκια - γαντάκια συνδυάζει ποιότητα και στυλ, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για τους γονείς που επιθυμούν το καλύτερο για τα μωρά τους. Είναι ιδανικό για καθημερινές δραστηριότητες, βόλτες και παιχνίδια, προσφέροντας την απαραίτητη προστασία και άνεση.

Επιλέγοντας το Σετ Καλτσάκια - Γαντάκια New Baby NB0144, οι γονείς επενδύουν σε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, στυλ και πρακτικότητα, κάνοντάς το απαραίτητο για κάθε μωρό.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...