5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ MAJESTIC ART 9716 0,67 ECRU ΕΚΡΟΥ - BEAUTY HOME

Ανανεώστε τον χώρο σας με τον Διάδρομο Majestic Art 9716 Ecru από την Beauty Home, μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα. Κατασκευασμένος από μακριές ίνες απομίμησης γούνας, αυτός ο διάδρομος προσφέρει μια βελούδινη και αφράτη αίσθηση, ιδανική για να προσθέσετε ζεστασιά και κομψότητα σε κάθε δωμάτιο.

Η σύνθεση του από 100% οικολογική γούνα τον καθιστά φιλικό προς το περιβάλλον, αντιαλεργικό και αντιστατικό, διευκολύνοντας τη συντήρηση και την καθημερινή φροντίδα του. Με πάχος 70mm και βάρος 2000gr ανά τετραγωνικό μέτρο, ο διάδρομος αυτός είναι σχεδιασμένος να αντέχει στον χρόνο, προσφέροντας μακροχρόνια χρήση και ανθεκτικότητα.

Διατίθεται σε τέσσερα υπέροχα σχέδια και σε ουδέτερη απόχρωση, επιτρέποντας του να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε χώρο, είτε πρόκειται για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή τον διάδρομο. Η ζεστή αίσθηση που προσφέρει, σε συνδυασμό με την κομψή του εμφάνιση, αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Επιλέξτε τον Διάδρομο Majestic Art 9716 Ecru και απολαύστε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την αισθητική, κάνοντάς τον ιδανικό για κάθε σπίτι.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal