5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ NOUVELLE ART 9922 0.67 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΠΕΖ - BEAUTY HOME

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τον Διάδρομο Nouvelle Art 9922 0.67 της Beauty Home, ο οποίος συνδυάζει κομψότητα και λειτουργικότητα. Με την καλοκαιρινή του αίσθηση, αυτός ο διάδρομος είναι ιδανικός για να προσθέσει μια φρέσκια και ζωντανή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

Ο διάδρομος διαθέτει σενίλ υφή, που προέρχεται από τον γαλλικό όρο "chenille", και προσφέρει μια ανάγλυφη επιφάνεια που ενισχύει την αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Η μοναδική του υφή δημιουργεί ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας βάθος και χαρακτήρα στην διακόσμηση.

Διατίθεται σε γήινες αποχρώσεις, ο Διάδρομος Nouvelle Art 9922 σας επιτρέπει να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ και την αισθητική του χώρου σας. Είναι ιδανικός για χώρους με υψηλή κυκλοφορία, καθώς είναι εξαιρετικά ανθεκτικός και εύκολος στη συντήρηση, κάνοντάς τον κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά ή κατοικίδια.

Η απαλή υφή του προσφέρει άνεση και ζεστασιά, καθιστώντας τον ιδανικό για χαλάρωση και αναψυχή. Με πάχος 3mm, βάρος 1300gr ανά τ.μ. και πυκνότητα 470.000 κόμπων ανά τ.μ., ο διάδρομος αυτός συνδυάζει ποιότητα και αντοχή.

Η σύνθεση του περιλαμβάνει Polyester και Chenille ανάγλυφο, με cotton back, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και ευκολία στη φροντίδα. Εξερευνήστε τη συλλογή μας και ανακαλύψτε πώς ο Διάδρομος Nouvelle Art 9922 μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal