5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ NOUVELLE ART 9941 0.67 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΠΕΖ - BEAUTY HOME

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τον Διάδρομο Nouvelle Art 9941, μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει κομψότητα και λειτουργικότητα. Με την καλοκαιρινή του αίσθηση, αυτός ο διάδρομος είναι ιδανικός για να προσθέσει μια φρέσκια και ζωντανή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

Η σύνθεση του από σενίλ νήματα προσφέρει μια μοναδική ανάγλυφη υφή, που ενισχύει την αίσθηση της πολυτέλειας. Η λέξη "σενίλ" προέρχεται από τον γαλλικό όρο "chenille", που σημαίνει "κάμωμα από κυματοειδείς νήματα". Αυτή η τεχνική πλεξίματος δημιουργεί μια εντυπωσιακή οπτική διάσταση, προσφέροντας ταυτόχρονα μια αίσθηση βάθους και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Ο Διάδρομος Nouvelle Art 9941 είναι διαθέσιμος σε γήινες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, που διευκολύνει την ενσωμάτωσή του σε διάφορα στυλ διακόσμησης. Είτε πρόκειται για μοντέρνα είτε για κλασικά περιβάλλοντα, αυτός ο διάδρομος θα αναδείξει την αισθητική του χώρου σας.

Επιπλέον, η ανθεκτικότητα και η ευκολία στη συντήρηση του διαδρόμου τον καθιστούν ιδανικό για χώρους με υψηλή κυκλοφορία, όπως σαλόνια και διαδρόμους, καθώς και για οικογένειες με παιδιά ή κατοικίδια. Η απαλή υφή του προσφέρει άνεση και ζεστασιά, κάνοντάς τον ιδανικό για χαλάρωση και αναψυχή.

Χαρακτηριστικά:

  • Πάχος Χαλιού: 3mm
  • Βάρος Χαλιού / τ.μ.: 1300gr
  • Πυκνότητα (κόμποι) / τ.μ.: 470.000
  • Σύνθεση: Polyester – Chenille ανάγλυφο – cotton back

Επιλέξτε τον Διάδρομο Nouvelle Art 9941 για να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό και άνετο χώρο που θα ενθουσιάσει εσάς και τους επισκέπτες σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal