5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος: ΠΑΤΑΚΙ JUTE ART 9130 65X150 ΜΠΕΖ, ΜΠΛΕ BEAUTY HOME

Ανανεώστε τον εσωτερικό σας χώρο με το ΠΑΤΑΚΙ JUTE ART 9130 της Beauty Home, ένα εκτυπωτό χαλί που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά της ψάθας Jute με την καινοτομία της ψηφιακής εκτύπωσης. Το μοντέρνο και διακριτικό σχέδιο του, που απεικονίζει τυπωμένες λεπτομέρειες της ψάθας, προσφέρει μια αίσθηση φυσικής υφής και αυθεντικότητας, ιδανική για κάθε χώρο.

Η αντιολισθητική επένδυση του πατακιού εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα, κάνοντάς το κατάλληλο για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Τα χρώματα του, σε μπεζ και μπλε αποχρώσεις, δένουν αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον. Το ΠΑΤΑΚΙ JUTE ART 9130 είναι ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν να προσθέσουν μια αίσθηση φυσικού στοιχείου στον χώρο τους, χωρίς να θυσιάσουν την πρακτικότητα και την ανθεκτικότητα.

Η σύνθεση του πατακιού, που αποτελείται από 70% βαμβάκι και 30% πολυέστερ, συνδυάζει την αντοχή και την απαλότητα του βαμβακερού υφάσματος με την ανθεκτικότητα του πολυεστέρα. Αυτό το καθιστά εύκολο στη συντήρηση και ανθεκτικό στον χρόνο, κάνοντάς το μια εξαιρετική επένδυση για τον χώρο σας.

Επιλέξτε το ΠΑΤΑΚΙ JUTE ART 9130 για να προσφέρετε άνεση και στυλ στο σπίτι σας, δημιουργώντας ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal