5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΡΟΤΟΝΤΑ 140X140 AZELIE ART 9762-GREY ΓΚΡΙ - BEAUTY HOME

Δώστε χρώμα και στυλ στον εσωτερικό σας χώρο με την ΡΟΤΟΝΤΑ 140X140 AZELIE ART 9762-GREY από τη συλλογή 3D Printed Azelie της Beauty Home. Αυτή η ροτόντα συνδυάζει μοναδικά σχέδια και χρώματα που δένουν αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον για το σπίτι σας.

Κατασκευασμένη από άριστα υλικά, η ροτόντα αυτή προσφέρει ανθεκτικότητα και ποιότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Το αντιολισθητικό υπόστρωμα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια, κάνοντάς την ιδανική για κάθε χώρο, είτε πρόκειται για το σαλόνι, την κουζίνα ή το γραφείο σας.

Η διάσταση 140x140 εκ. την καθιστά ιδανική για διάφορες χρήσεις, ενώ το κομψό γκρι χρώμα της προσθέτει μία διαχρονική αίσθηση κομψότητας και φινέτσας. Είτε θέλετε να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας είτε να προσθέσετε μία πινελιά στυλ, αυτή η ροτόντα είναι η τέλεια επιλογή.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή 3D Printed Azelie και μεταμορφώστε τον χώρο σας με προϊόντα που συνδυάζουν αισθητική και λειτουργικότητα. Η ΡΟΤΟΝΤΑ 140X140 AZELIE ART 9762-GREY είναι η ιδανική προσθήκη για κάθε σπίτι που επιθυμεί να ξεχωρίζει.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal