5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΧΑΛΙ NIRVANA ART 9147 120X180 ΜΠΕΖ - BEAUTY HOME

Τα εκπυπωτά χαλιά Nirvana της Beauty Home είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στυλ και φρεσκάδα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Με μοντέρνα σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, αυτά τα χαλιά ανταγωνίζονται τις τελευταίες τάσεις του design, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη αίσθηση σε κάθε δωμάτιο.

Η ποιότητα του χαλιού Nirvana ART 9147 είναι εξαιρετική, κατασκευασμένο από ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα υλικών. Το 70% βαμβάκι εξασφαλίζει μια φυσική αίσθηση και αναπνευστικότητα, ενώ το 30% πολυέστερ προσφέρει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Αυτός ο συνδυασμός υλικών διασφαλίζει ότι το χαλί θα διατηρήσει την ομορφιά του και την άνεση του για πολλά χρόνια, προσφέροντας ταυτόχρονα μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας.

Η ποικιλία των μοντέρνων σχεδίων του χαλιού Nirvana ART 9147 καλύπτει κάθε γούστο και διακοσμητικό στυλ. Από γεωμετρικά πρότυπα έως αφηρημένες εικόνες και εντυπωσιακά χρώματα, αυτά τα χαλιά είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια μοναδική αισθητική που θα ενισχύσει και θα ολοκληρώσει τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Είτε πρόκειται για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας, το χαλί αυτό θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής.

Επιλέγοντας το ΧΑΛΙ NIRVANA ART 9147 120X180 ΜΠΕΖ, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει την ποιότητα, την άνεση και την αισθητική. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και βρείτε το ιδανικό χαλί που θα αναδείξει τον χώρο σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal