5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΧΑΛΙ NIRVANA ART 9146 120X180 ΚΑΦΕ - BEAUTY HOME

Τα εκπυπωτά χαλιά Nirvana της Beauty Home είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στυλ και φρεσκάδα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Το μοντέρνο σχέδιο του χαλιού ART 9146 σε καφέ απόχρωση συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα, κάνοντάς το μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιαδήποτε διακόσμηση.

Η ποιότητα του χαλιού είναι εξαιρετική, κατασκευασμένο από ένα μείγμα 70% βαμβακιού και 30% πολυέστερ. Το βαμβάκι προσφέρει μια φυσική αίσθηση και αναπνευστικότητα, ενώ το πολυέστερ ενισχύει την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Αυτός ο συνδυασμός υλικών διασφαλίζει ότι το χαλί θα διατηρήσει την ομορφιά του και την άνεση του για πολλά χρόνια, προσφέροντας ταυτόχρονα μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας.

Η ποικιλία των μοντέρνων σχεδίων που προσφέρει η συλλογή Nirvana καλύπτει κάθε γούστο και διακοσμητικό στυλ. Από γεωμετρικά πρότυπα έως αφηρημένες εικόνες, το χαλί ART 9146 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια μοναδική αισθητική που θα ενισχύσει και θα ολοκληρώσει τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Είναι ιδανικό για σαλόνια, υπνοδωμάτια ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο που χρειάζεται μια ανανέωση.

Επιλέγοντας το ΧΑΛΙ NIRVANA ART 9146, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει την ποιότητα, την άνεση και την αισθητική, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal