5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΧΑΛΙ NIRVANA ART 9142 ΓΚΡΙ, ΣΙΕΛ - BEAUTY HOME

Τα εκπυπωτά χαλιά Nirvana της Beauty Home είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και στυλ σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Το μοντέρνο σχέδιο του χαλιού NIRVANA ART 9142 σε γκρι και σιέλ αποπνέει κομψότητα και αναδεικνύει τη διακόσμηση του χώρου σας, κάνοντάς το να ξεχωρίζει.

Η ποιότητα του χαλιού είναι εξαιρετική, καθώς είναι κατασκευασμένο από ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα υλικών. Το 70% βαμβάκι προσφέρει μια φυσική αίσθηση και αναπνευστικότητα, ενώ το 30% πολυέστερ ενισχύει την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει ότι το χαλί θα διατηρήσει την ομορφιά του και την άνεση του για πολλά χρόνια, προσφέροντας ταυτόχρονα μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας.

Η ποικιλία των μοντέρνων σχεδίων που προσφέρει η συλλογή NIRVANA είναι ιδανική για κάθε γούστο και διακοσμητικό στυλ. Από γεωμετρικά πρότυπα έως αφηρημένες εικόνες και εντυπωσιακά χρώματα, το χαλί NIRVANA ART 9142 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια μοναδική αισθητική που θα ενισχύσει και θα ολοκληρώσει τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.

Επιλέγοντας το χαλί NIRVANA ART 9142, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει την ποιότητα, την αντοχή και την αισθητική, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και βρείτε το τέλειο χαλί που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας και θα προσφέρει άνεση και στυλ στον χώρο σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal