5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΧΑΛΙ JUTE ART 9130 ΜΠΕΖ, ΛΕΥΚΟ - BEAUTY HOME

Ανανεώστε τον εσωτερικό σας χώρο με το ΧΑΛΙ JUTE ART 9130 ΜΠΕΖ, ΛΕΥΚΟ από τη συλλογή της Beauty Home. Αυτό το εκτυπωτό χαλί συνδυάζει τη φυσική ομορφιά της ψάθας Jute με την καινοτομία της ψηφιακής εκτύπωσης, προσφέροντας ένα μοντέρνο και διακριτικό σχέδιο που θα αναδείξει κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Το σχέδιο του χαλιού προσδίδει μια αίσθηση φυσικής υφής και αυθεντικότητας, ενώ η τεχνολογία εκτύπωσης εξασφαλίζει ευκολία στη συντήρηση. Τα χρώματα και τα σχέδια δένουν αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει.

Το ΧΑΛΙ JUTE ART 9130 είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια αίσθηση φυσικού στοιχείου στον χώρο τους, χωρίς να θυσιάσουν την πρακτικότητα και την ανθεκτικότητα. Η σύνθεση του, που περιλαμβάνει 70% βαμβάκι και 30% πολυέστερ, συνδυάζει την αντοχή και την απαλότητα του βαμβακερού υφάσματος με την ανθεκτικότητα του πολυεστέρα, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Είναι εύκολο στη συντήρηση και αντέχει στον χρόνο, κάνοντάς το μια εξαιρετική επένδυση για τον χώρο σας. Το ΧΑΛΙ JUTE ART 9130 ΜΠΕΖ, ΛΕΥΚΟ είναι κατάλληλο για κάθε δωμάτιο, προσφέροντας άνεση και στυλ, και είναι σίγουρο ότι θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής σε οποιοδήποτε χώρο.

Ανακαλύψτε τη φυσική ομορφιά και την ποιότητα που προσφέρει η Beauty Home με το ΧΑΛΙ JUTE ART 9130 και δημιουργήστε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στο σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal